CAMPERLOGO.NLOver ons

Beste Camperaar,

 

Wij zijn Kelly en Ayla, oprichters van camperlogo.nl en sinds een lange tijd full-time in onze zelfbouwcamper te vinden.

Met onze recente reis door de Balkan viel het ons op dat de de vraag; ”mag ik even in jouw camper kijken?” vaak als openingszin werd gebruikt om nieuwe contacten te leggen. Super leuk! Want naast dat dit vaak eindigden in gezellige borrels, zagen we ook hoe iedereen de camper had omgetoverd tot een persoonlijk, creatief huisje. De buitenkant bleef vaak wel een beetje achter, omdat velen aangaven dat dit toch wat moeilijker is om zelf te doen.

Naar aanleiding van deze ervaringen legden we daarom contact met kennissen uit de beletteringswereld en vonden we een bedrijf wat speciale full-collor prints zonder achtergrond aanbiedt. We creëerden een proefafdruk voor op onze eigen camper en kwamen daarmee op het idee om deze dienst voor al onze campervrienden toegankelijk te maken. Een leuke naam voor je bus, een Instagram logo ter promotie of een creatie om de boel wat op te vrolijken; met camperlogo.nl hopen we jullie te kunnen helpen zodat niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant te bewonderen is :)

PS: heb je leuke ideeën voor onze webshop? Laat je vraag of opmerking achter in het contactformulier zodat we zo dicht mogelijk naar jullie wensen en behoeften kunnen toewerken.

 

 

Ons Team

Ontwerp & Promotie

Klantcontact & Webshop

Bestands controle & Handling

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Camperlogo.nl
Smidte 26
8407ES Terwispel
KVK: 78508363

Contact

06 429 604 94
info@camperlogo.nl